Genanvend dit tøj med hånd og hjerte

image-15.jpegLær at genanvende dine jeans eller et andet stykke tekstil og trylle det om til en anden brugsgenstand du mangler.

Workshoppen starter med et kort indlæg om vores forbrug af tekstiler og hvilke konsekvenser vores produktion af tekstiler har for vores miljø og jorden i det hele taget.

 Du får indsigt i vigtigheden af, at vi begynder at forlænge levetiden af det materiale som allerede er produceret.

 Jeg viser til inspiration forskellige ting jeg har lavet - syet i hånden - fortælle hvorfor jeg værdsætter håndsyning så meget som mindfulness aktivitet og hvilke kvaliteter håndsyning har.

Så går vi igang: Jeg viser nogle sting som er gode at bruge, når der sys i hånden, samt uddeler nogle stofstykker som du kan øve stingene på. Du vælger selv hvilken ting, du kunne tænke dig at sy og får den hjælp du har brug for, for at komme igang.

Genbrugsarbejdet foregår ved håndsyning!

Underviser: Kristine C. Hansen; Uddannet folkeskolelærer med linjefag i håndarbejde. Selvstændig, foredragsholder,og Blogger. Bæredygtighed er et ildsjælskald for mig. Min mission er, at gøre det muligt for alle at leve mere bæredygtigt og gøre den bæredygtige livsstil mere tilgængelig uanset hvor i livet man befinder sig. Venlig hilsen Krestine

 Hold nr.: 2037

Dato: 

Kl.: 10 -15.00

5 lektioner 

Pris: kr. 275,-

Sted:Strandpromenaden 1, 4600 Køge

 

Kristine cowboysyning.jpg

 

 

 

Tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund dof