Sundere livsstil med mindfulness og coaching

- Ro i sind, ro i krop og få mere overskud

 Coaching og mindfulness kan hjælpe og støtte din krop og dit sind til at opnå netop den livsstil du ønsker - via enkle øvelser, teknikker og værktøjer.

Kan du lide udfordringer i livet, men føler du samtidig at du nogen gange presser dig selv lidt for meget og har svært ved at sætte tempoet ned? Så kom og bliv udfordret med simple og enkle redskaber du kan bruge i en sundere hverdag!

 Forestil dig en situation hvor du er stresset, din hjerne er presset, og din krop bliver ikke plejet  med nærende kost, sund motion eller nok søvn - fordi du ikke føler at du har tid til at være sund. En sådan livsstil kan føre til usunde stresstilstande og egentlig sygdom på længere sigt. 

 Det er en ond cirkel, men den kan brydes! Lær teknikker som kan skabe harmoni mellem krop og sind, når du har allermest brug for det. Lær vejrtrækningsteknikker som ikke behøver at tage længere tid end det tager for en kaffedrikker at sætte kedlen over med vand. Det handler om at neutralisere stresshormoner ved at skrue ned for ”støjen” i hovedet.

Vi kommer ind på samfundets udfordringer og hverdagens udfordringer i den forbindelse. Her giver vi appetitvækkere på øvelser som går hånd i hånd med mindfulness og coaching for dig som  er nysgerrig og ønsker at have mere fokus og nærvær i en sundere hverdag.  

Workshop

Tilmeldings klar

Opstart 2018

Tid. Kl.  15 - 18.00

Hold 1140 - Januar -    6 lektioner  pris: 330,- 

Hold 1141 - marts -     6 lektioner  pris: 330,- 

Hold 1142 - maj -       6 lektioner  pris: 330,- 

Hold 1143 - september 6 lektioner  pris: 330,-

Hold 1144 -november   6 lektioner pris:  330,-

Sted: Strandpromenaden 1, 4600 Køge

strandhuset-015.jpg

Tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund dof