Billedsyning med tid til omtanke

Ud fra et inspirations materiale fremstiller du billeder med stof, tråd og fibre som hovedmaterialet - og vi syr i hånden, så du behøver ingen symaskine.

Du introduceres for forskellige måder at sy med tråd og præsenteres for mange slags stof og fibre.

Gennem forskellige øvelser med forskellige syteknikker arbejder du med at afsøge dit helt unikke udtryk med udgangspunkt i dit indsamlede inspirationsmateriale.

Du behøver på ingen måde at have nogen forkundskaber indenfor syning eller håndarbejde. Alt du behøver er lysten til at arbejde med stof og tråd på en anderledes måde og lade kreativiteten få frit løb. Eksperimenterne og det personlige udtryk er i fokus.

Tilmeldingsklar 

Lørdag d. 03. Marts. 2018

Søndag d. 04 . Marts. 2018 

10 lektioner: 

Pris: kr. 550

Sted: Gule Hal, Strandpromenaden 1, 4600 Køge

Vi starter lørdag med en introduktion og eksempler på hvad det er vi skal lave.

Jeg viser dig  eksempler på hvordan du kan arbejde kreativt og intuitivt med et inspirations materiale og skabe former og udtryk med stof og tråd som kan komponere dit billede. Inspirations materiale kan være hvad som helst, f.eks. nogle ting du har samlet i naturen eller nogle billeder du har taget af noget du faldt over eller noget helt tredje.

Efter introduktionen går vi på mindful inspirations tur. Her finder du det som bliver dit inspirations materiale.

Turen er en stille tur, hvor du med alle sanser er opmærksom på dine omgivelser. Ser ting med nye øjne og detaljer som de fleste af os i hverdagens travlhed slet ikke ænser.

Når vi kommer hjem sætter vi os og tegner og fortæller vores indtryk og spiser vores medbragte frokost

Efter frokost  fortæller jeg lidt om grundliggende tips til kompostion af et billede, hvorefter vi laver en fælles øvelse. Til sidst bruger vi lidt tid på at tænke lidt tanker om hvad I hver især gerne vil i gang med i morgen.

Har du mod på mere er Søndag dagen hvor du laver dit helt unikke billede. Måske du allerede har nogle ideer til hvilke stoffer, tråd eller farver kunne tænke dig at eksperimentere med. Jeg har masser af eksempler med på hvordan du kan gøre.

Nogle vil nå at få deres billeder helt færdige og nogle vil være godt på vej.

Det håndarbejde kan:

Håndarbejde er så meget mere end håndværk. Håndarbejde giver ro og er en meditativ beskæftigelse. Giver tid til lade tankerne falde på plads. Tid til omtanke. Tid til at mærke efter. Håndarbejde har alle dage været et samlings-/omdrejningspunkt for en samtale, for fordybelse og nærvær.

 Materialeomkostninger:

Der vil være et en materialeudgift på 50.- til kompendier og materialer til øvelser. Materialer til dit billede køber du derudover og medbringer til undervisningen.

 Du skal medbringe:

Du medbringe: Stofsaks, synåle, knappenåle/nipsenåle, nogle vil også have glæde af en broderiramme og frokost.

 

Hold nr.:

Tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund dof