Skab, sammensæt og eksperimenter

For dig der har været på foregående workshop " et billed af dig" eller du tidligere har arbejdet med kreativitet som selvudvikling.

Hvis du er med på at starte et nyt billede op vil jeg invitere dig med på en lille opdagelses- rejse.

Inspirationen til dit billede er alt det som nære dig og dit liv. Hvad gør dig glad? Hvilke ting og aktiviteter i hverdagen nære dig, fylder dig med energi og hjælper dig til at have overskud. Hvilke slags stof og materiale kan du godt lide strukturen af eller røre ved? Måske et stykke tøj eller en duft sender dig tilbage til gode minder. Måske du har en bestemt tur du elsker at gå, et bestemt træ du godt kan lide at sidde under. Hvilke farver kan du godt lide. Hvilken mad kan du godt lide. Måske du har arve skeen fra bedstemor er særligt fin.

Derfor sender jeg dig, inden kursusstart afsted på nydelses- og nærings- opdagelsesrejse og de ting du finder på vejen skal du samle til et inspirationsmateriale. Det kan f.eks. bestå af  farverprøver, billeder af/fra yndlingssteder, billeder af ting du finder smukke - det værende ting, mønstre, blomster mm. Noget stof eller tråd du synes om. Emballagen fra din yndlingskaffe. Hvad som helst og helst så intuitivt valgt som muligt.

Når vi mødes på kurset går vi efter en velkomst straks igang med at arbejde med at skabe former, sammensætte farver, og eksperimentere med materialer.

Materialeomkostninger:

Der vil være et en materialeudgift på 50.- til materialer.

Du skal medbringe:

Derudover skal du medbringe: Det stof som du gerne vil bruge til at lave dit billede med. Det kan sagtens være genbrugsmateriale, altså aflagt tøj eller andre ting. Det kan også være nye metervarer. Hvilke ting du skal bruge finder du ud af på din opdagelsesrejse inden vi workshoppen starter. Stofsaks, synåle, knappenåle/nipsenåle, nogle vil også have glæde af en broderiramme og frokost.

Tilmeldingsklar

Hold nr 3004

Lørdag d. 17. Marts

Søndag d. 08. Marts

kl. 10 - 15

Pris: 10 lektioner pris: kr. 550

Sted: Gule Hal, Strandpromenaden 1, 4600 Køge

Tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund dof